Novo:

Poučavanje o holokaustu u Hrvatskoj – Institut za obrazovanje u Londonu objavio osvrte hrvatskih učitelja i nastavnika povijesti

Tematski broj stručnog časopisa Teaching History br. 141, prosinac 2010, pripremljen u suradnji s Institutom za obrazovanje Sveučilišta u Londonu, bio je posvećenom poučavanju o holokaustu. Zahvaljujući suradnji Lorande Miletić, više savjetnice za povijest AZOO-a, i Paula Salmonsa, voditelja razvoja kurikuluma u Programu razvoja poučavanja o holokaustu tog Instituta, hrvatski učitelji i nastavnici povijesti odazvali su se u najvećem broju te dali svoj osvrt na članke u časopisu iz perspektive učenja i poučavanja o holokaustu u Hrvatskoj.

Dr. Andy Pearce objedinio je te osvrte u članku Teaching History: International Perspectives objavljenom na internetskoj stranici Centra za poučavanje o holokaustu Instituta za obrazovanje.

Članak je dostupan na ovom linku, a tematski broj časopisa Teaching History posvećen poučavanju o holokaustu dostupan je na ovom linku.

th_141

About Loranda Miletic (2 Articles)
Viša savjetnica za povijest pri Agenciji za odgoj i obrazovanje. Voditeljica nacionalne edukacije nastavnika o holokaustu. Tajnica državnog povjerenstva za provođenje natjecanja iz povijesti.

Ostavite komentar. HPP ne odgovara za izreceno misljenje komentatora. Zabranjeno je vrijedanje, psovanje i klevetanje.

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.