Novo:

Znanstveni skup: Od Ilirizma do Bachovog apsolutizma: Mirko Bogović i njegovo doba u sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Povijesno društvo Križevci i Zavod za znanstveno-istraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije u Križevcima organizira znanstveni skup na temu: Od Ilirizma do Bachovog apsolutizma: Mirko Bogović i njegovo doba u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.  Skup će se održati u Križevcima 6. i 7. svibnja 2016. godine. Radovi sa znanstvenog skupa bit će objavljeni u XVIII. broju Crisa, časopisa Povijesnog društva Križevci.

Prijava:

Zainteresirane sudionike molimo da u svrhu prijave na skup Od Ilirizma do Bachovog apsolutizma: Mirko Bogović i njegovo doba u sjeverozapadnoj Hrvatskoj popune Obrazac za prijavu (u nastavku poziva). Sažetak se može poslati i kao zaseban Word dokument uz Obrazac za prijavu. Poželjan način prijave  je putem adrese e-pošte:  stjepanlucki@gmail.com , tomislav.bogdanovic@kc.ht.hr  ili poštom na adresu: Povijesno društvo Križevci, Nemčićev trg 7/1 48260 Križevci.

Krajnji rok za slanje prijave je 1. travnja 2016.  godine. Pristigle prijave bit će razmotrene, a sudionici obaviješteni o prihvaćanju izlaganja najkasnije do 10. travnja 2016. godine.

Predviđeno vrijeme izlaganja je 20 minuta (s raspravama na kraju svake sesije, koja će se sastojati od tri do četiri referata), osim za plenarna predavanja za koja je predviđeno vrijeme izlaganja od 30 minuta. Sudionici će moći koristiti računalo i projektor. Program skupa poslat ćemo krajem travnja.

Preuzimanje: Prijava na skup Bogovic Mirko

 

Tomislav Bogdanović
About Tomislav Bogdanović (3 Articles)
<p>Diplomirao povijest i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.</p>