Novo:

Planirani stručni skupovi iz povijesti 2009. – 2011.

Agencija za odgoj i obrazovanje organizira i provodi stručna usavršavanja za odgojitelje, učitelje, nastavnike, stručne suradnike i ravnatelje predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola. Iz tabličnog je prikaza vidljivo koje će teme i za koje ciljne skupine viši savjetnici Agencije obrađivati na stručnim skupovima u razdoblju 2009.-2011. godina. Teme stručnog usavršavanja popisane su u okviru predmetnih područja.

Svaka će tema biti programski razrađena u tablici koju ćete naći na našim stranicama, u okviru predmeta/predmetnog područja koje vas zanima. Teme (programi) stručnih skupova objavljivat će se sukcesivno na mrežnim stranicama Agencije za kvartalno razdoblje. Iz programa će biti razvidno mjesto i vrijeme održavanja stručnog skupa, voditelj programa, imena predavača, namjena i ciljevi programa i ostali važni podaci.

Prijavljivanje na stručni skup provodi se isključivo elektroničkim putem na obrascu za prijavu (u prilogu), na e-mail adresu voditelja programa. S obzirom na to da se stručni skupovi organiziraju za ograničen broj sudionika i da organizacija iziskuje brojne pripreme, sudjelovanje se može prijavljivati najkasnije 15 dana prije početka skupa. Ukoliko ste spriječeni nazočiti skupu, obvezno je o tome izvijestiti voditelja programa najkasnije tjedan dana prije početka skupa.

Voditelj programa vodit će evidenciju o nazočnosti na stručnom skupu. Potvrdu o stručnom usavršavanju dobit će sudionici koji su se na vrijeme prijavili na stručni skup i nazočili ukupnom trajanju programa.

Sudionici će na kraju popunjavati listiće za vrednovanje stručnog skupa. Sukladno programu stručnog skupa, vrednovat će se i sudionici stručnih usavršavanja.

Sve materijale sa stručnih skupova sudionici će nakon održanih stručnih skupova pronaći na internetskim stranicama Agencije.

Tablica planiranih skupova – link

Prijavnica – link

Izvor: www.azoo.hr

About HPP (40 Articles)
Hrvatski povijesni portal je elektronički časopis za povijest i srodne znanosti pokrenut 2006. godine.
Contact: Website

Ostavite komentar. HPP ne odgovara za izreceno misljenje komentatora. Zabranjeno je vrijedanje, psovanje i klevetanje.

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.