Novo:

Hrvatski povijesni portal među najboljima

Izdavačka kuća VIDI već je osmu godinu zaredom priredila nacionalni natječaj za izbor 100 najboljih web stranica u Hrvatskoj . Svečana dodjela nagrada održana je jučer u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade. Dvjestotinjak uzvanika je uz bljeskanje foto aparata i televizijske kamere isčekivalo trenutak odluke i proglašenje pobjednika.

Stariji televizijski znalci, Oliver Mlakar i Goran Milić, su nas uz ljupku pratnju Nevene Rendeli proveli kroz dvosatni program. Proglašeni su pobjednici u deset kategorija i svatko od prvoplasiranih je primio pozlaćeni kipić “web oskara” (nazovimo ga tako). Među tih 100 najboljih i među 10 najboljih u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura” smo i mi!

Meni osobno kao uredniku je izuzetno drago što je prepoznat trud uložen u ovaj portal. Uz dvadesetak povremenih i nekoliko stalnih suradnika u nepune dvije godine uspjeli smo objaviti preko 600 članaka povijesne tematike. U tim radovima je djelomično iskorišten potencijal interneta, pa je uz tekst objavljeno i preko 1.700 fotografija!!! Svim suradnicima veliko hvala!

Hrvatski povijesni portal među najboljima

Hrvatski povijesni portal među najboljima

 

Želim zahvaliti i ovogodišnjem sponzoru ReplikArtu iz Križevaca koji su pomogli da se ove stranice održe na internetu. Njihovo je sudjelovanje omogućilo da se osigura smještaj svim materijalima i moje gotovo svakodnevno klikanje po internetu kako bi se stranice uredile i usavršile.

 

Svakako ne smijem zaboraviti pohvaliti i vas dragi posjetitelji i sudionici u radu portala. Vaši svakodnevni komentari na portalu i aktivnost stotinjak forumaša daju stalni poticaj da nastavimo sa radom. Veseli me što i interes za sadržaje portala stalno raste. Samo smo prošli mjesec zabilježili preko 81.000 posjeta. Trenutno bilježimo oko 3.000 posjeta dnevno.

About HPP (40 Articles)
Hrvatski povijesni portal je elektronički časopis za povijest i srodne znanosti pokrenut 2006. godine.
Contact: Website

Ostavite komentar. HPP ne odgovara za izreceno misljenje komentatora. Zabranjeno je vrijedanje, psovanje i klevetanje.

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.