Novo:

Hrvatski povijesni portal među najboljima

Izdavačka kuća VIDI već je osmu godinu zaredom priredila nacionalni natječaj za izbor 100 najboljih web stranica u Hrvatskoj . Svečana dodjela nagrada održana je jučer u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade. Dvjestotinjak uzvanika je uz bljeskanje foto aparata i televizijske kamere isčekivalo trenutak odluke i proglašenje pobjednika.

Stariji televizijski znalci, Oliver Mlakar i Goran Milić, su nas uz ljupku pratnju Nevene Rendeli proveli kroz dvosatni program. Proglašeni su pobjednici u deset kategorija i svatko od prvoplasiranih je primio pozlaćeni kipić “web oskara” (nazovimo ga tako). Među tih 100 najboljih i među 10 najboljih u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura” smo i mi!

Meni osobno kao uredniku je izuzetno drago što je prepoznat trud uložen u ovaj portal. Uz dvadesetak povremenih i nekoliko stalnih suradnika u nepune dvije godine uspjeli smo objaviti preko 600 članaka povijesne tematike. U tim radovima je djelomično iskorišten potencijal interneta, pa je uz tekst objavljeno i preko 1.700 fotografija!!! Svim suradnicima veliko hvala!

Hrvatski povijesni portal među najboljima

Hrvatski povijesni portal među najboljima

 

Želim zahvaliti i ovogodišnjem sponzoru ReplikArtu iz Križevaca koji su pomogli da se ove stranice održe na internetu. Njihovo je sudjelovanje omogućilo da se osigura smještaj svim materijalima i moje gotovo svakodnevno klikanje po internetu kako bi se stranice uredile i usavršile.

 

Svakako ne smijem zaboraviti pohvaliti i vas dragi posjetitelji i sudionici u radu portala. Vaši svakodnevni komentari na portalu i aktivnost stotinjak forumaša daju stalni poticaj da nastavimo sa radom. Veseli me što i interes za sadržaje portala stalno raste. Samo smo prošli mjesec zabilježili preko 81.000 posjeta. Trenutno bilježimo oko 3.000 posjeta dnevno.

HPP
About HPP (169 Articles)
<p>Hrvatski povijesni portal je elektronički časopis za povijest i srodne znanosti pokrenut 2006. godine.</p>
Contact: Website