Novo:

Mogućnosti oglašavanja na Hrvatskom povijesnom portalu

Što je HPP?

Hrvatski povijesni portal je specijalizirani elektronički časopis u kojem je moguće čitati povijesne teme obrađene na popularno-znanstveni način. Namijenjena je svim dobnim i spolnim skupinama, s prema statistici najviše nas čitaju i naše materijale koriste nastavnici, studenti, te učenici srednjih i osnovnih škola. Suradnici portala su većim dijelom povjesničari, učitelji i drugi srodni stručnjaci. Svaki članak ima jasno istaknutog autora koji svojom stručnošću garantira kvalitetu članka. Sadržaji se na portalu osvježuju redovito – većinom više puta tjedno. Portal je pokrenut u siječnju 2006. godine i trenutno imamo objavljeno preko 1400 članaka. 2007. godine bili smo uvršteni među 10 najboljih hrvatskih internetskih stranica u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura (link). U ljeto 2012. godine primili smo "pečat kvalitete" od njemačkog društva GPI (link).

Čitatelji imaju mogućnost autorima i uredništvu dati povratnu informaciju i mišljenje o člancima raspravom na forumu, koji je sastavni dio portala.

Uz sadržaje na portalu imamo Facebook fan page sa preko 13000 članova (sredinom svibnja 2016.) koji na svojim profilima primaju informacije o novostima na povijesnom portalu. Nedavno je pokrenuta i fan stranica na Google+ mreži.

Portal ima preko 3000 registriranih članova koji redovito na svoje e-mail adrese primaju novosti o radu portala.

Sve informacije o oglašavanju potražite na e-mail info@inter-nos.biz kod Miljenka Hajdarovića, vlasnika obrta “Inter nos”.

About HPP (40 Articles)
Hrvatski povijesni portal je elektronički časopis za povijest i srodne znanosti pokrenut 2006. godine.
Contact: Website

Ostavite komentar. HPP ne odgovara za izreceno misljenje komentatora. Zabranjeno je vrijedanje, psovanje i klevetanje.

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.